Torsdag - två veckor kvar!

Fantastisk övning! Fantastiskt tröttsam också, såklart.. ^^ Men! Vi fick äntligen öva solistgrejerna med kören bakom och dessutom i rätt tonart - lovely! Vi körde mitt första solo TRE j***a gånger i rad, så även fast den låten bara ligger som nummer två i ordningen hann jag typ sjunga sönder mig. Hahaha. Och sista solot, där får man fan ha bra kondis alltså. Bara all TEXT gör ju så man blir andfådd, sen adderar man lite schyssta moves på det också, plus att man har en heeeeel show i ryggen när den väl kommer... aiiihhhhh... have mercy! ^^

Tycker det ska bli en riktigt kul show. Ska bara komma underfund med alla KLÄDSET också. Och verkligen nöta texter. Sen kanske det känns lite lugnare... : )Lite övningsbilder kommer hääääär!
Showpyssel...

Ikväll blev det hårdkörning framför speglarna i danssalen igen! Jag & tre tjejer till kom en timme tidigare än de övriga, och övade koreografi till en låt, sen övades det även solistinsatser under kvällen. Fikapaus med lite banan & energidryck satt fint runt 21-snåret! Strax före tio var vi klara för kvällen, styrelsen samlades en snabbis och bokade in ett nytt mötesdatum och sen var det bara att rulla hemåt...

I förrgår var jag hemma hos syster Elin, vi satt och pysslade lite på hattar/hårprydnader till showen! Det var rätt pilligt men det kommer nog bli kanonbra när det är klart! Och mycket billigare än att köpa en färdig, we promise you! ; ) 
                        

April, april...

Så mycket sötare än det här kan det väl inte bli?  ^^


 

"Mitt huvud surrar av toner..."

Pust! Ytterligare en torsdagskväll har passerat och hjärnan går verkligen på högvarv när man kommer hem! Det är svårt att varva ner, but I'll do my best... Ikväll blev det mycket sång och dans som vanligt men vi började också dela ut tyg, och så satt vi även ner i grupper och försökte spåna fram nya marknadsföringssätt. Man måste testa lite nya saker ibland, för att få fart på biljettförsäljningen! Ni vet väl att det finns biljetter kvar, va? : )

 

Flyersdag 12/3

Yes! Det var soligt och fint hela dagen igår, men kallt om fingarna ändå... Vi sålde ett par biljetter iallafall, och nu hoppas att vi gjort bra reklam så det säljs ännu fler inne på Gestbloms!
Återsken på stan!

Idag kommer vi att stå på stan mellan klockan 10 och klockan 15 för att dela ut flyers, och även sälja biljetter till "Svenska Pärlor"! Härligt att vi har solen med oss, hoppas det resulterar i fler folk på stan. Själv står jag här med en ostmacka, eftersom jag är med i andra passet. Men snart åker Återskentröjan på minsann!

 

Svenska pärlor!

Nu är det VERKLIGEN på tiden att det uppdateras lite här! Och jag tyckte att det passade rätt bra nu, med tanke på att jag & Elin var i Västerås idag och beställde tyg till scenkläder... Det är nämligen snart dags för vårens projekt, en färgsprakande show med 50- och 60-talslåtar! Vi är i full gång med övningar och nu i mars övar vi både tisdagar, torsdagar och även några helger. Ni kanske har sett våra affischer på stan?

                            

Som sagt, Elin & jag var i Västerås idag och letade inspiration och tittade på tyg till scenkläder. Vi hade hoppats på att få med oss något hem redan idag, men det vi ville ha fanns inte hemma, så det ska skickas från Borås i mitten på nästa vecka! Jätteroligt! Äntligen får man börja förbereda och spåna lite på kläderna!  

                                   
                       
                        

Over and out! / Ida med snygg hårprydnad  : )

 

RSS 2.0