On stage!

Weehoo! Kom hem för en dryg halvtimme sen, från världens bästa rep! Typ! Vilken skillnad det är när man står på scenen, i strålkastarljuset, kompade av vårt eminenta band! Det kändes såååå bra! Några omtag här, och lite fix och pill på ljudet där. Jag lyckades svettas bort namntejpen från mitt headset, det var nog första gången! Och det var ju inte ens så svettigt som det brukar vara... Jag skyller på dålig tejp.. ^^


        
         

Imorgon repar vi utan musikerna och ska då även gå igenom allt annat runtomkring konserten, såsom platsbokningar för företag, programvärdar, fikaförsäljning, garderob, parkering, med mera med mera.. Det är många trådar att hålla i när man är egen arrangör, ännu fler nu än t.ex. när vi är på Joar Blå, där några av de bitarna redan finns på plats. 

Hoppas att Mia hinner komma hem så hon kan vara med på konserten! Hon är en flygresa bort, och som så många andra - förhindrad av det där askmolnet... Vi håller tummarna!
 

Ikväll intar vi scenen!


Idag byggs scenen och runt klockan halv sex ikväll träffas vi och soundcheckar våra headset. Sen är det rep tilsammans med musikerna för första gången! Jag ser fram emot det sååå mycket, trots att det säkert blir en sen kväll...

 

Övningsdag 18/4

Okej, vädret är lite crazy. Nyss var det sol, och jag blev helt vårstäd-pepp, som snabbt gick över då det började vräka ner regn... och inte blev det bättre när det helt plötsligt var SNÖ som vräkte ner! Ja, åtminstone i ett par minuter, nu tittar solen fram igen... Crazy I say. Aprilväder I say.

Vi fick sluta tidigare från vår övningsdag idag - skönt, det är ju ett bevis på bra resultat! Vi övade till en inspelning från musikernas rep igår, och bekantade oss med alla nya intron och dubbla refränger och sånt. Och idag har jag minsann hunnit fota litegrann också! Men tyvärr ingen sneak peek på scenkläderna denna gång heller... för dem lämnade vi hemma! 

           


           Imorgon trycks programbladen, och vi jobbar vidare med matsponsring till veckan...
 

Sen har vi även haft en sånhär rolig annons i tidningen - stolt blir man:

♫ ♪

Men! Jag som skulle fotat i torsdags, när vi övade i scenkläder! En liten sneak peek, så att säga.. Men ibland finns det inga utrymmen för utsvävningar, jag hann inte ens få på mig hela outfiten och fick dansa barfota några låtar - så nej, fotografering hanns det ju bara inte med... : )

Idag träffades jag, Elin & Ingrid hemma hos Thessan och filade på lite staging och presentationer, och fikade. Sånt där som man inte hinner med under de ordinarie repetitionerna! Samtidigt har Marcus och alla musiker spenderat hela dagen i Stockholm för musikerrep, och det såg ut ungefär såhär:


          
          
          
          

Tack Herman för bilderna : )

Och på tal om bilder, så var vi med i Ena-Håbotidningen idag:


Imorgon har vi övningsdag hela dagen, från 9:30 till 16:30 närmare bestämt. Det blir sista repet framför speglar, och sista repet innan vi befinner oss på scenen, faktiskt! Tjoho!
 

Mellan repen:

Imorgon har vi första repet med scenkläder!
Det kommer kännas bra, och man märker om det funkar eller inte funkar, om skorna går att dansa i eller inte, och om vi blir en snygg helhet. Men det är klart att vi blir! Jag har redan packat väskan, plus några extra plagg till utlåning.

Igår repade vi på Musikskolan för sista gången.. ja, förutom vår långa övningsdag nu på söndag, förstås! Då kommer vi svettas hela dan.. : )


               Här passar vi på att fika och dricka vatten, i tisdagkvällens paus...
          


Tio dagar kvar...

Om en vecka går vi in i produktionsveckan.
Det har gått så himla fort!! På torsdag ska vi repa med scenkläder och en del av mig tänker "Redan?", medan en annan del av mig är fullt medveten om att det bara är tio dagar till premiär! Tror jag fått ordning på mina kläder, nu gäller det bara att nöta vidare på sång och dans och inte minst text... Och förresten - nu är det slutsålt! Så himla kul! 

                               

RSS 2.0