Övningshelg.

I helgen har vi varit riktigt duktiga! Vi hade hårdkörning i danssalen både igår och idag, och vi hann t.o.m med två (nästan) hela genomdrag. D.v.s hela programmet, i rätt ordning. Eftersom vi fick placeringsschemat idag så var det lite rörigt stundom, men nu är det bara att nöta! : ) Ett gäng stack ut på lunchen igår med våra sista flyers och gjorde en extra reklamsväng! Se till att köpa biljetter nu, ni som inte gjort det ännu!
Förköpsställe: Johanssons kök- och presentbutik på Torggatan.
Eller köp via vår hemsida: www.atersken.com

 
 

Vecka 11.

I tisdags fick vi en jätterolig och snygg par-koreografi till en låt i latinostyle. Tror det kommer bli ett jättesnyggt nummer! Nu gäller det bara att få till det här med SÅNGEN samtidigt, och inte bara koncentrera sig på stegen, och armarna, och på sin partner, m.m. :)
Igår fick vi resten av koreografin till samma låt; lite annat på verser, refräng, m.m. Vi hade även vårt extra årsmöte där vi klubbade igenom ett par punkter som bordlades i februari.
 

Såhär typ! Haha, njah, kanske inte riktigt.... ^^                                 (Bild från Google) 
 
Sången ja.. den är inte så jättebra just nu, alla är lite sjuka och krassliga i halsen, och jag är en av dem. Men Marcus & jag var duktiga i studion idag och hann med två låtar ändå, där vi lägger lite stödkörer till backtracksen. Såhär ser det ut när vi är i lilla studion och bygger ihop ett litet sångbås av ljuddämpande väggar! 

 
Testar lite slemmiga produkter från Apoteket... : ) 
 

/ Ida
 

1:a mars

Den nya månaden invigdes med en heldag i danssalen, och 5 stycken nya koreografier!
Många armar och ben att hålla reda på. Det har skrattats och svettats, medan gårdagens
vårväder övergick i blötsnö där utanför fönstret. Hmpf! Men vi hade det bra, iallafall! : ) 


 

RSS 2.0