< en månad kvar.

Nu är det alltså mindre än en månad kvar till premiären! Det känns overkligt! Jag började kolla igenom garderoben för eventuella scenkläder igår, vi har inte lika många klädbyten som vi brukar ha så nu gäller det att välja ut det bästa!

                        
                                                Tema-tröja! Hihihi.


Imorgon är det torsdag igen och vi tränar på Musikskolan. Här kommer lite bilder från förra veckans övning:


 

Och samtidigt, i styrelsen...

Styrelsemöte med gofika på en tisdagkväll!
Då kan man ju sitta hur länge som helst.
Underbart! 


Och planera minst ett projekt i taget... typ.... : ) 
  

40 dagar

Bara 40 dagar kvar till konserten! Yikes! : )
Internetbiljetterna gick åt i en väldig fart, men ni vet väl att ni
kan köpa biljetter nere på Johansson's presentaffär också? 
Ta en promenad dit i vårsolen tycker jag! 

 

Torsdagsdans.

Med ett par lånebilder från Eve & Mia, så kan ni få kika på hur det såg ut när vi tränade ikväll! Eller, njaaa, rättare sagt hur det såg ut när vi hade fikapaus... vi får allt bli bättre på det här med fotograferingen! Nu ligger all fokus på att vara med och dansa! : ) 


 

Biljettbokning via internet.

Klicka på länken här nedanför för att boka dina internetbiljetter till föreställningen!
Skynda att haffa några av de sista internetbiljetterna, så får du reserverad plats i mittsektionen! : ) Hur bra som helst!

LÄNK TILL BILJETTBOKNING! 

Eller så kan du köpa dina biljetter nere på stan också, på Johansson's Presentaffär

 

2013 - Återsken goes Beatles!

I år sadlar vi om, och går ifrån stora Bahcohallen, tillbaka till Joar Blå. Där känner vi oss verkligen hemma! Och så behöver vi inte bygga lika mycket... : ) (scenen & publikstolar m.m. finns ju redan på plats!) Ni har säkert redan sett vårt reportage i tidningen och våra annonser, i år kör vi Beatles-tema! Vi började nosa på ett par av låtarna redan under höstterminen. Jag trodde faktiskt inte att jag skulle känna igen så många låtar som jag gjorde! Och nu får man en helt ny relation till dem. Sånt är så roligt. 

I lördags hade vi övningsdag på musikskolan och vi körde en heldag med dans i danssalen! Vi passade på att sätta upp affischer och dela ut flyers under lunchen ute på stan. Och vi hade biljettsläpp! Biljetterna verkar gå åt i en himla fart! Jätteroligt!! : ) Ikväll har vi vanlig torsdagsövning och även nu ska vi vara i danssalen. Det känns bra, det är mycket lättare att sätta koreografierna när man får se helheten i speglarna. 


Få se om det blir några repbilder ikväll, I'll do my best! 
 

Rock All Nite 2012.

Dags att skriva lite i showbloggen igen! Terminerna går så otroligt fort ibland och det känns inte alls som om det var speciellt längesedan vi körde Rock All Nite. Men nu är det snart ett helt år sedan. Bloggen hamnar lite i skymundan när man ha så mycket annat för sig! Speciellt de där sista veckorna/dagarna innan föreställning. Och efteråt är man ju helt utpumpad och bara försöker få fatt i den där gamla vardagen igen... ^^ Tänkte fylla på med lite bilder från den showen innan jag börjar uppdatera om vårt nya projekt!

 
 

RSS 2.0