Snart är det dags...

I torsdags övade vi som vanligt i Västerledskyrkan, med "scenen" upptejpad på golvet...
Och i lördags var det PR-dag igen! Såhär snygga var mina kompisar som var ute på stan och sålde biljetter och delade ut flyers! Själv stod jag på jobbet men hade gärna varit med och spridit rock-anda! Åh, tiden går så fort... om bara en månad och två dagar har vi premiär! Helt gaaalet! ♥Man längtar ju efter de mest konstiga saker egentligen, som lukten av omklädningsrummen i ishallen
(där vi bygger upp vår enorma scen!), att få ställa ut och numrera alla stolar, ljudet av gaffatejp, att bli smutsig av att rodda podier, att se en galen Ola klättra i taket och rikta lampor, att någon tagit med sig en kaffetermos till pausen, att bli galen över mick- och placeringsschemat, and so on, yada yada. Och sen kommer lixom allt det där andra.
Mörkret, publikens sorl, förväntan, adrenalin, strålkastare, you name it. Allt det där. Kurr ♥

/ Ida

Tuesdays

Tidigare i veckan började vi med tisdagsövningar! Så nu är det två gånger i veckan som gäller. Om bara sex veckor befinner vi oss i Bahcohallen!! Det som för att tag sedan kändes så avlägset börjar nu krypa allt närmre, ibland känns det nästan lite FÖR nära inpå, med tanke på allt som måste vara klart innan. 

Elin som är klädansvarig har börjat dela ut tyger - som hon shoppade i förra inlägget - och nu ska man bara komma på vad man ska göra utav dem också, och vem som ska hjälpa en sy, och sådär! Och vad man ska ha på fötterna. Det kommer bli  en färgglad rockshow, I promise... ; ) 


Här kommer lite bilder från när tjejerna tränade en låt i tisdags;

/ Ida

RSS 2.0