Shopping!

Åh rock, det finns ju verkligen huuur mycket coola rockkläder som helst, och hur mycket olika rock-STILAR som helst!! Kiss, Tina Turner, Queen, Van Halen, men oxå Madonna, Michael Jackson, The ark... alla har de verkligen sin storhetstid, sina hits, sin egen stil, och sina egna fans..
Så hur tolkar man "Rock" bäst?
Häromdan var jag och gjorde en andra djupdykning i en av min favvistygaffärer, för att leta eftre tyger till våra scenkläder. De har ett så galet brett utbud av textiler och tillbehör, tyger överallt från golv till tak. Man kan verkligen gå vilse där! : )
Jag hittade iallafall det jag letade efter, och åkte därifrån med en heeeel baklucka full av tygrullar och kassar! Helt fantastiskt! Får se om jag bjuder på en liten "snikpik" av alla mina fynd.. Näää, den får vänta ett litet tag till!

Youtube!


Nuuu kan ni äntligen köpa biljetter!

Idag hade vi biljettsläpp och samtidigt hade vi ett jättefint reportage i EP! 
Klicka på bilden för förstoring! 

Nere på stan delades det ut flyers och såldes biljetter, många hoppas jag! Själv stod jag på jobbet men jag delade ut mina flyers därifrån iallafall. Det kändes lite tråkigt att inte hänga med de andra, måste jag säga! Men nu känns det iallafall att vi är på gång, även fast vi själva varit på gång länge nu... men nu är det out in the open! Wohoo!
/ Ida

Nu sadlar vi om igen! Imorgon släpps biljetterna!

"Rock All Nite" - erbjudande inför biljettsläppet!


Missa inte Återskens ultimata rockshow som spelas i Bahcohallen i vår: "Rock All Nite". Det blir Återskens 20:e show, en jubiléumsshow som vi såklart kommer göra något extra utav! Tillsammans med våra fantastiska musiker och tekniker bjuder vi publiken på alla härliga rockklassiker som i original framfördes av Tina Turner, AC/DC, Bon Jovi, Status Quo, Rolling Stones, Kiss m.fl. i en fartfylld och färgsprakande show!

"Rock All Nite" kommer spelas i Bahcohallen med ca 1000 publikplatser per föreställning! Förutom Återskens show kommer du även mötas av både bra underhållning och festligt mingel i foajén.

Missa inte erbjudandet den 11 feb!
I samband med biljettsläppet den 11 feb har vi ett extra förmånligt erbjudande på biljettpriset: Köp dina biljetter för 230 kr/st, därefter gäller ord pris 250 kr.

Föreställningarna spelas:
Fre 27 april kl 20.00
Lör 28 april kl 20.00
Lör 5 maj kl 20.00

Pris: 250:- inkl garderob (bemannad)
Plats: Bahcohallen
Föreställningen beräknas pågå ca 120 minuter, inkl paus.


Biljetter säljs fr.o.m. den 11 feb via:
Johanssons Presentaffär, Enköping 
eller på: www.atersken.com


Mer info finns på: www.atersken.com

Varmt välkommen!

RSS 2.0