Söndagsgöra.

En ledig söndag (hrrm ledig från kören iallafall, jag har varit på JOBBET idag!) kan man ju ägna åt att sy lite scenkläder! Jag & lillasyster Hanna fick hjälp av storasyster Elin med idéer och symaskin! Det kommer nog bli bra det här tillslut... jag hjälpte även Elin att MÅLA OM ett par skor, efter det lyckade resultatet med mina egna stövlar tidigare i veckan! Sååå himla pyssliga nu inför showen! Och så har musikerna repat idag, hörde nog att det kommer bli sjukt bra.... : ) 


Nu gäller det bara att må bra och orka med också, i dessa förkylningstider! Pepp pepp!

/ Ida

Återsken har intagit Bahcohallen...

Nu har vi äntligen kommit upp på den RIKTIGA scenen och övar och bygger för fullt, om vartannat! Underbart! Det är ju gaaaanska mycket större, än vad vi hittills kunnat öva med. Så nu får vi måtta in stegen och hur fort vi måste springa bakom scenen, och sådär. Fullt ös! På lördag kör vi igen, imorgon har vi LEDIGT. Wohoo! Då ska jag fortsätta styra upp mina kläder. Skulle vara skönt att få det klart i helgen! 


/ Ida


Övningshelg @ provisorisk scen!

Oh, whatta day! Blev hämtad klockan 8:45 imorse av Emelia & Oskar, sen pickade vi upp Hanna, och sen åkte vi ner mot Joar där vi hade rep på scenen mellan klockan 9 och 17! Herreguuuud så intensivt! Jag är verkligen HELT slut i hela kroppen! Men det var jättekul, trots smärtor och stundom orkeslöshet. Vi hade podier uppe så det var lättare att få en helhetsbild och öva på rätt sätt, med alla mickbyten och allt dessutom... även fast det är FEL scen, nästa vecka intar vi dock RÄTT scen i Bahcohallen! Längtar! Ja, fast först ska vi köra samma schema även imorgon..... : ) 
/ IdaGlad påsk!

Det blev ett lite annorlunda påskpyssel i år kan man säga! Lillasyster & jag jobbade lite på våra scenkläder inför showen och det blev kanonbra! : )/ Ida

RSS 2.0