Sista övningskvällen!

Idag blev vi nästan klara TIDIGT! Om man jämför med hur vi brukar hålla på de här kvällarna på scenen. Vi satte oss i bilen och åkte hem strax efter tio lixom. Wohoo! Vi övade till musikerbakgrunder och jag tog det lite lugnt, men annars tycker jag att det har känts bra. Dagen-innan-bra, lixom. Innan vi körde igång hade vi snabbuppsjungning och en rejäl uppvärmning med Marcus i spetsen! Alla sprang och studsade runt, bokstavligen!                 Bounce bounce bounce, som gummibollar nedför trapporna... : ) 

                            
          
                                   Här sys det i pauserna minsann.... 

                       
 
Imorgon är det premiär! Och imorgon syr vi färdigt kjolarna! Hahaha, på nåt sätt lyckas det ALLTID bli såhär, sista-minuten-stuket... Nu ska jag försöka komma i säng snart så man är pigg imorgon! Godnatt!

On stage!

Vi har flyttat in på scenen nu och repar för fullt med kläder och mickbyten och presentationer och medföljande stress och skavsår och magsår och allt vad det nu innebär ; ) Hihi. Men det är fint. Där trivs man ju. Önskar mig lite bättre kondition imorgon och följande kvällar, hade lite dåligt flås sångmässigt. Eller lite för mycket, kanske? Just flås alltså. Pheeew... Och skor som trillar av och hårband som man inte hinner få på sig... Hoppas det ordnar sig. Det brukar det göra. Hoppas också min kjol till sista set hinner bli färdigsydd! Inte av sig själv kanske, men det vore ju annars trevligt? Typ mössen-i-Askungen-style? Var är ni?


                                                                                  Bild från reportage i EP, 30/3.
 

Återsken i danssalen OCH i tidningen!

Idag hade vi återigen övningsdag på Musikskolan. Sista gången framför speglarna faktiskt, för på tisdag flyttar vi in på Joar Blå! Yikes! : )

Och för en liten stund sedan trillade EnaHåbotidningen ner på dörrmattan,
och i den hittar man det här reportaget om oss! Tjoho!

   

RSS 2.0