Tisdag 30/3

Äntligen hemkommen från kvällens sång- och dansrep.. Och jag är INTE bara trött i fötterna!! Efteråt hade vi styrelsemöte som höll på en god stund, och vi kom inte därifrån förrän klockan hade passerat 22, ja kanske kvart-tjugo över t.o.m..
Det är hårt att vara engagerad! ; )

Några solistgrupper har övat ikväll och vi fick även två nya koreografier.. som jag ska försöka minnas.. Nu blir det en dusch och sen ska jag dyka ner i sängen - SOM jag längtar!

Godnatt på er ♥
 

Lördagsgöra..

Idag lappade vi bilar med flyers, mötte folk på stan, gjorde reklam för konserten, och sålde biljetter i Paus-huset... ända tills vi stötte på lyxproblem nr. 1 - att biljetterna på Gestbloms tog slut, IGEN! Så vi fick blåsa av tidigare än beräknat och lämna alla våra biljetter där. Men vi hann sälja några stycken iallafall : )
*klipp klipp*

Här sitter vi under vår fikarast, och klipper cirka 1400 flyers inför lördagen!


Och sen fick vi en ny koreografi också.. utan speglar.. men det gick bra ändå! ^^
-"Jag vill haaaa en eeeegen måååneee..."Tisdagsrep

Det går så bra med biljettförsäljningen så fredagsbiljetterna har tagit slut på Gestbloms! Även den tidiga lördagsföreställningen är populär, och ikväll på övningen fick vi medlemmar lämna TILLBAKA våra biljetter (som vi skulle sälja själva) så de kan säljas på Gestbloms istället! Kul att det är sånt tryck! : )

Ikväll körde vi igenom de sju koreografierna vi fick i söndags och sen fick vi ytterligare en. Det är skönt att kunna nyttja danssalen med de stora speglarna när det vankas dans.. På torsdag har vi övning som vanligt och på lördag kommer vi synas i spridda skurar på stan! Då ska vi lappa varenda liten bil med våra fina flyers, och vi kommer även stå inne på Paus och sälja biljetter, om allt går som det ska.

See you downtown!

/ Ida


Första övningsdagen!

Idag hade vi första helgövningen inför Ted-konserten!
Hela SJU nya koreografier lärde vi oss! Och nu är jag SÅ trött, både tack vare den tidiga väckningen imorse (jodå, enligt mig) och tack vare allt dansande. Nu har fötterna varit igång i många timmar... Får nog dra i mig lite kaffe och Hannas hembakta muffins nu så jag orkar hålla mig vaken kvällen ut.

Dagens minuspoäng går till - förutom min tröttma - all SNÖ som fallit hela dagen! Buuu!
Igår var det vår och idag är det lixom decimeterdjup snö. Måh! Snacka om objuden gäst.
 

Over and verkligen out  /  Ida
 

Hmm, bara en massa paus-bilder.. men jag LOVAR att det var hårdkörning däremellan! ^^
 

Förberedelser...

...inför vår Ted-konsert!


Vi i styrelsen träffas med jämna mellanrum och planerar & diskuterar, såsom 
biljettsläppsdatum och förköpsställe och ansvarsuppgifter och marknadsföring m.m...Förra övningen var vi tvungna att möblera om i kyrkan för att få reda på exakt antal
publikplatser, vilket vi var beroende av att veta innan tryckning av biljetter...
Sådant slipper man ju om man är på t.ex Joar Blå, men nu är vi en erfarenhet rikare!                       


...och sen när vi var klara och hade möblerat enligt Marcus ritning - så var det bara att
räkna, anteckna, och sedan möblera tillbaka allt igen! Vi fick även fylla i en företagslista,
med minst fem företag var som vi ska kontakta för biljettförsäljning.

Tiden går så himla fort just nu!
Hoppas vi kan kränga lite biljetter också via vår nya Facebookgrupp som redan fått 276
fans! Okej okej, några av de 276 fansen är vi medlemmar.. but still! : )
 

/ Ida

Nytt år, nya produktioner..

Oj, nu var det riktigt längesen det skrevs nåt här i bloggen!
Och det är inte så att vi inte haft något för oss som var värt att skriva om... tvärtom kanske, det har varit så väldigt mycket så vi inte haft tid att skriva! Nåja, nästan iallafall.. : ) Vi genomförde t.ex showen "Rock this town" i våras, med tre slutsålda föreställningar! Det var en riktigt grym show, och det verkade publiken också tycka! (åtminstone vad jag har hört, hihi) Under hösten blev det lite sedvanlig gospel och även repetitioner inför julshow på Joar Blå! I början av december körde vi julshowen fyra kvällar i rad inför en glad julbordsätande publik, på en scen som var både mindre och svettigare än vanligt! : ) Sen sjöng vi även in julen i köpcentrum runtom Stockholm, och trotsade som vanligt både förkylningar och snöoväder...

Och nu då? Vad har år 2010 att bjuda på? Vi har nyligen avslutat ett samarbete med Tomasförsamlingen, då vi medverkade och sjöng i "Skrikmässan" i Västerledskyrkan, för lite drygt två veckor sedan. Samtidigt har vi övat in en ny repertoar för vår egen produktion som även den äger rum i Västerledskyrkan - en Ted Gärdestad-konsert som alltså är helt på svenska! Det är inte ofta vi sjunger på svenska numera, så det blir nytt för både oss och publiken. Med lite mer fokus på själva sången, och lite mindre av det där "showiga" som kännetecknar oss.. ^^ Det kommer att bli kul och vi hoppas att det kommer massor med folk! Som headern avslöjar så är det alltså 23:e och 24:e april det rör sig om, och biljetter säljs både på Gestbloms, och av oss medlemmar!

 
/ Ida
  

RSS 2.0